TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 16 juni 2010

Harry - Gentil eller bara slug?

Premier League
Harry Redknapp har brandskattat Portsmouth enda sedan den dag han lämnade klubben för Tottenham. Nu verkar han vilja betala tillbaka. Han väntade in i det sista.
Daily Mail skriver idag att Redknapp erbjudit Pompey att låna försvararen Kyle Walker och mittfältaren Danny Rose. Spelarna kommer att vara klara för spel i Pompey så fort transferembargot mot klubben är hävt.
Vilken gentil gest av trötta Harry. Eller kanske rättare sagt ett rävspel?
Kommande säsong är ju inte Portsmouth något hot i seriesammanhang. Då fugerar det bra att lufta bänkspelare i The Championship. Taktik eller bara snällhet?

1 kommentar:

d-day sa...

Håller med om att han har länsat Pompey rätt hårt på bra spelare. Men det är ju inte så att han har snott dem, direkt. Rätt ordentlige med stålar har ju lämnat WHL, och skeppats söderut.

Dessutom lånades ju O'Hara ut förra säsongen, och det var ingen dussinlirare, direkt.

Nåväl. Tragiskt är det i alla fall att Pompey är så svårt misskött. Man har ju läst om rena fantasilöner och helt galna kontrakt. Minns inte exakt, men tror att klubbens lönekostnader var de sjätte högsta, förra säsongen. Det motsvarade inte direkt spelet på plan. Eller, för den delen, kompetensen i chefssitsarna...