TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 3 april 2009

Förstärkning av Championship-trupperna!

Birmingham räknar med Premier League nästa säsong och vill därför bredda truppen.
Charlton däremot har sina dagar i högsta ligan som historia och lär nästa säsong istället spela i League One.
Mittfältaren Nicky Bailey är en av klubbens bästa spelare och kommer med största sannolikhet inte att följa med Charlton ner i League One.
Det är här Birmingham kommer in i bilden och ses som favoriter att signa Bailey för en summa av 1,3 miljoner pund. Hela Charlton-sagan är sorglig. En liten klubb som arbetade med små medel klarade sig i högsta ligan länge under Curbishley ledning. Då klubben valde att sparka honom så förstod man nog inte hur käpprätt det hela skulle gå.
Köpa dyrt, sälja billigt och avsaknad av kontinuitet efter att ett gäng legoknektar hållit i stafettpinnen. Jag känner och lider med Charlton och dess supportrar.

Leder man skytteligan med 25 mål medan ens lag roterar i mittenregionen så förtjänar man en bättre framtid. För Bristol Rovers Rickie Lambert ser det ut som att den framtiden lyser skarpt. Championship-lagen Crystal Palace och Ipswich och konkurrenten MK Dons har alla lagt bud på stjärnan. Budet lär ligga på 1 miljon pund. Som jag ser det tror jag valet blir Crystal Palace. Lambert har tidigare varit förlägen då övergångar kommit på tals men ändå givit hintar om att han gärna skulle vilja spela i en storstadsklubb. MK Dons och i synnerhet tractor-boys Ipswich filtreras bort direkt isåfall. Men skall sanningen fram så lär Liverpoolfödda Lambert nog helst vilja spela för någon av klubbarna från Anfield eller Goodison.

Inga kommentarer: