TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 29 juli 2009

Det ryktas...

* Bordeaux anfallare Marouane Chamakh vill gärna gå till Sunderland.
Hans manager Laurent Blanc är av annan åsikt. Blanc vill endast sälja Chamakh till en storklubb. Sedan länge är Sunderland och Arsenal intresserade av att värva anfallaren. Kan det bli Arsenal som drar det längsta strået?
*****
* Evertons försvarare Joleon Lescott sags nu ha svalt lockbetet från Manchester City och har bett manager David Moyes om att få bli såld. Sommarens värvningskarusell i City fortsätter därmed att snurra. Samtidigt har AC Milan och Inter visat intresse av City-brassen Elano.
*****
* Nedflyttade Middlesbrough kan komma att gå miste om sin turkiska stjärnanfallare Tuncay. Tyska Stuttgart har lagt ett 9 miljoner punds bud på 27-åringen som även är uppvaktad av Aston Villa, Everton och Tottenham.
*****
* Det har länge spekulerats i en flytt till Sunderland för Spursanfallaren Darren Bent. Nu har även Stoke uppgett att man är intresserade av anfallaren. Spursmanager Redknapp har dock annat att tänka på. Han har likt Hughes i City varit en värvningarnas man i sommar. Ett flertal transferrykten har cirkulerat kring White Hart Lane. Senast ut är att klubben vill värva Hull Citys försvarare Michael Turner. Som betalning har Spurs erbjudit Pascal Chimbonda och en summa pund. Klubben skall även ha kontaktat Bolton försvararen Nicky Hunt. Hunt har blivit tillsagd att söka sig ny klubbadress efter att Bolton värvat Sam Ricketts.
*****
* Portsmouth ligger inte på latsidan i värvningstider. Pompey är extra förtjusta i anfallare. Readinganfallaren Stephen Hunt är nära att skriva på för klubben. Hunt, som även varit aktuell som ersättare för Celtics Nakamura, längtar tillbaka till Premier League och lär lämna Reading för en summa på omkring 45 miljoner kronor.
Pompey har även riktat blickarna mot Egypten och den förra Wiganspelaren Amr Zaki. Zaki spelar idag i El Zamalek och Pompeys har uttryckt önskemål om att få låna spelaren.
*****
* Blackburn och dess manager Sam Allardyce har lagt ett bud på spanska Celta Vigos anfallare Kamel Ghilas. Algeriern Ghilas förväntas kosta uppemot 22 miljoner kronor. Manager Allardyce har dessutom fått klartecken från Chelsea om att låna anfallaren Franco Di Santo under säsongen.

Inga kommentarer: