TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 16 december 2009

TLC noterar att....

* Blue Square-klubben Chester Citys spelare hotar med strejk. Detta efter att klubben inte lyckats med att betala ut lön till truppen. Den hårt ansatta och krisdrabbade klubben har en längre tid haft svårt med ekonomin. Detta har drabbat spelarna nu som inte fått sin novemberlön.
Motgångarna ser aldrig ut att stoppa för Chester.
*****
* West Ham ser ut att gå en mörk framtid till mötes. Motgångar på senare tid och en rad förluster har parkerat The Hammers i bottenregionen av Premier League. Igår blev det åter förlust mot Bolton med 3-1. Något måste göras i klubben för att hindra att klubben trillar ner i The Championship. Även i Östra London känns finanskrisen av så att värva sig ur krisen då transferfönstret öppnar i januari känns bara som en dröm i dagsläget. Bäst vore det om jultomten hade kunnat vara så snäll och ge klubben en riktig och pålitlig anfallare i julklapp.
*****
* Cameron Jerome satte bägge målen då nykomlingen Birmingham igår vann med 2-1 över Blackburn. The Brummies är ett skrällgäng som tagit sig fram helt respektlös denna säsongen och McLeish har verkligen fått en bra start denna säsongen. Staden Birmingham är över lag duktig på fotboll denna säsong. Aston Villa slog igår Sunderland på bortaplan med 2-0. Riktigt duktiga James Millner satte ett underbart 2-0-mål för sitt Villa. Hur länge blir han kvar i klubben?

Inga kommentarer: