onsdag 26 januari 2011

Wimbledon tappade serieledning

Blue Square Premier
Wimbledon tappade poäng i toppen igår då man endast fick 2-2 borta mot nykomlingen Bath City. Skyttekungen Danny Kedwell inledde målgörandet på straff i den första halvleken. Hemmastarka Bath kom igen och kvitterade via Marc Canham inför frenetiskt jublande 1,135 åskådare. Wimbledon lade då in en extra växel och kunde snart hitta nätmaskorna igen.
Kirk Hudsons mål såg ut att bli en trepoängare. Då satte Scott Murray käppar i Dons-hjulet. Kvittering i 85 minuten skulle bli en poäng för bägge lagen och ett tapp i toppen för Wimbledon med tanke på att rivalerna Crawley och Luton vann sina matcher mot Cambride respektive Grimsby.
Crawleys McAllister gjorde två av målen i 3-0-vinsten mot Cambridge medan Luton kom upp i nio obesegrade matcher då Grimsby besegrades med 1-o. Målskytt Gnakpas femte mål på åtta matcher i januari.

Resultaten igår innebär att Crawley åter tar över serieledningen, en poäng före Wimbledon och två före Luton.