TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 26 mars 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Arsenal, Tottenham och Manchester United har länge haft ögonen på franska Lilles Eden Hazard. Lille har vägrat försäljning. Idag förtäljer websajten talkSPORT att mittfältaren Hazard kan komma att säljas endast vid en rekordtransfer.
***
Real Madrid mittfältare Lassana Diarra nobbar England och de förfrågnaingar han fått av Manchester United och Tottenham. Till websajten talkSPORT berättar han att "han trivs med sin vardag på Bernabeu"
***
The Sun skriver idag att Liverpool har en nödlösning ifall man inte kan få värva Boltons Gary Cahill. Romas fransos, försvararen Phillippe Mexes blir isåfall mannen som Liverpool lägger sina pund på.
***
En rad olika brittiska medier skriver idag om svensken Rasmus Elm och hans påstådda flytt ifrån holländska AZ Alkmaar. West Ham har nu gett sig in i den signaturjakt som Werder Bremen och Lazio tidigare varit dominerande i.
***
West Bromwich är nära att skriva kontrakt med Japans VM-målvakt. Daily Mail skriver idag att
Eiji Kawashima från den belgiska klubben Lierse snart kan komma att flytta till England.
***
Spanska Villareal är på jakt efter Liverpools brasilianske mittfältare Lucas Leiva. Den spanska klubben har även visat intresse av Blackpools David Vaughan. Det uppger idag Daily Mirror.
***
Sedan Newcastle sålde Andy Carroll till Liverpool så saknas den extra udden i anfallet. Den kan Newcastle nu ha hittat i franska Lille. Daily Mirror uppger idag att ivorianen Gervinho uppvaktas flitigt av Alan Pardew och lär ha blivit överförtjust i att få ögonen på sig från en engelsk klubb.
***
Aston Villa är en ryktenas klubb under helgen. Deras franske manager Gerard Houllier är i fokus. Daily Mirror skriver exempelvis att fransosen är illa omtyckt av flera spelare och att åtta av dem kommer att lämna klubben i protest under sommaren. Samtidigt skriver The Sun att Houlliers framtid är hotad och att en ersättare kan finnas i Rafael Benitez. Spanjoren saknar England och skulle kunna tänka sig att flytta tillbaka till Premier League.

Inga kommentarer: