TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 19 december 2010

Det ryktas..

Manchester Uniteds scouter sägs hårdbevaka en Bundes Liga-spelare. Det är den 21-årige tyske mittfältaren Marco Reus som dragit till sig Sir Alex stab. Det rapporterar idag IM Scouting.
***
Sunday Mirror skriver idag att Barcelona är beredda att öppna upp stora portmonän på allvar. För 85 miljoner pund vill den katalanska klubben ha Arsenals mittfältare Cesc Fabregas och Liverpools anfallare Fernando Torres.
***
Liverpools boss Roy Hodgson är intresserad av Chelsea-spelare. Den 21-årige anfallaren Daniel Sturridge. Ett köp är inte aktuellt. Däremot kan man tänka sig att låna spelaren och då erbjuda Londonklubben fem miljoner pund i förköpsrätt. Tidningen The People skriver idag om Hodgsons deperata åtgärd som han är beredd att göra för att säkra sitt egna kontrakt samt för att rentvå klubbens namn som hamnat i blåsväder under en dålig säsongsinledning.
***
Samma tidning, The People, avslöjar även idag att Liverpool fått konkurens i jakten på Tottenhams David Bentley. Nu är Birmingham även intresserade av att värva den 26-årige mittfältaren.
***
Tottenham är transferryktenas klubb. Idag skriver Sunday Mirror om att Spurs rycker i Newcastles skyttekung Andy Carroll. Spurs är villiga att göra allt för att få anfallaren och bjuder förutom 20 miljoner pund även Peter Crouch och Robbie Keane. Hade jag varit chef i Newcastle så hade jag skrattat hela vägen till banken. A good deal, helt enkelt.
***
Wigans problembarn Charles N´Zogbia kan snart komma att byta klubb igen. Till sin förra arbetsgivares största rival. News Of The World skriver idag att den förra Newcastle-mittfältaren till sommaren kan komma att gå till Sunderland för sex miljoner pund.
***
Goal.com avslöjar idag att Evertons manager David Moyes är mer än angelägen om att stärka klubbens offensiv. Med ljus och lykta samt miljoner med pund på fickan kommer Goodison Park-klubbens manager sondera transferterrängen då januarifönstret öppnar.
***
Stephen Ireland trivs inte i Aston Villa. Den förre Manchester City-mittfältaren vill lämna Birmingham och då finns två klubbar redo att värva spelaren. Enligt Birmingham Mail är både Everton och Celtic intresserade av mittfältarens tjänster.
***
Sunderlands manager Steve Bruce har meddelat att försvararen Anton Ferdinands inte har någon framtid i klubben. Då är Celtic ute och hugger direkt. Neil Lennon och Johan Mjällby
ser gärna att Rios lillebror får Celtic Park som ny arbetsplats. Det skriver idag Sunday Mail.
Neil Lennon sägs också vara beredd att göra en omorganisation i klubben. Till News Of The World säger han idag att han är beredd att satsa åtskilliga miljoner pund på nya och bra spelare samtidigt som han vill sälja av högavlönade spelare som exempelvis anfallaren Georgios Samaras och försvararen Glenn Loovens.
Sunday Mail skriver också om belgiska Gents anfallare Yassine El Ghannassy. Celtic sägs vara villiga och intresserade av en affär men El Ghannassys intresse är inte alls besvarat. Nordafrikanen vill hellre gå till en fransk ligaklubb.
Och så dagens sista om Celtic; enligt Sunday Mail är Glasgowklubben tillsammans med Burnley, Derby och tyska Stuttgart intresserade att värva Bohemians Paddy Madden. Anfallaren har imponerat i den inhemska ligan och gjort bra ifrån sig i det irländska U21-landslaget.

Inga kommentarer: