TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 27 december 2008

Vad mellandagarna har att erbjuda!

Mo The Bartender har ni säkert hört talas om ifrån The Simpsons.
Vem är då Moyes The Evertonian?

Den amerikanske skådespelaren Woody Allen har varit i blåsväder många gånger under sin karriär. Likaså Aston Villas Martin O´Neill. Men vem är vem?

Den intressanta sidan "Who ate all the pies?" har publicerat en artikel om 20 managers som hade kunnat ha andra arbeten efter fotbollen.
http://www.whoateallthepies.tv/2008/02/20_new_jobs_for.html

Vidare så läser jag att Tottenhams Tom Huddlestone tyckte att han kommit på ett bra sätt att tjäna pengar vid sidan av fotbollen. Han sade sig vara en hejare på Playstation och i synnerhet fotbollsspel. Han utmande därför de unga spelarna i laget och hade 100 pund i insats. Vad han inte tänkte på var att de yngre medspelarna också är infödda i datorvärlden och nästintill hade en joystick i vaggan. Summa sumarum blev att han strax innan jul var skyldig samtliga medspelare 1200 pund. Den som gapar över mycket.
Citys stjärna Robinho har många bollar i luften.
Vid sidan av fotbollen sägs det att han utklassar sina lagkamrater i biljard. Så galant att det väcker anstöt hos vissa. Stephen Ireland skall ha blivit så förnärmad att han bröt av kön och surmulet ångade iväg till baren istället.
Robinhos landsman Denilson spelar tillvardags i Arsenal.
Då han var yngre så duckade han för kulor under skottlossningar hemma i det ruffiga Sao Paulo.
I dagens Daily Mirror publicerar Denilson en krönika om sin svåra uppväxt. Flertalet av hans barndomsvänner hann dock inte ducka. Zlatans uppväxt framstår som rena Askungesagan.

Inga kommentarer: