TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 30 maj 2010

Millwall Justice - Nuff Said

Play-Off Final
Lejonen från södra London släpptes loss på Wembley igår. Elva stycken kämpade och slet i sitt offer. Lejonkungen Neil Harris rev och slet bäst men det var hans lagkamrat i veteranen Paul Robinson som gjorde det han skulle. Mål. Robinsons mål betydde seger i matchen mot ett Swindon som inte alls var
lika taggat inför uppgiften. Då domaren blåste av föklarade manager Kenny Jackett att rättvisa hade skipats. Förra årets snöpliga finalförlust fick bli revanschens morot. Denna gången skulle man vinna och man gjorde det helt rättvist. Fyra säsonger i League One fick därmed räcka. Millwall är tillbaka i The Championship.
TLC gillar lag med attityd och mentalitet. Millwall lever förvisso på sitt ruffiga rykte men man lever upp till det så bra att det klär klubben fullt ut. Millwall har charm och identitet. Det är mer än vad man kan säga om Swindon, Peterborough och Scunthorpe, lag som klättrat upp i seriesystemen de senaste åren. Millwall berör. Det är därför extra roligt att man klarade kvalet i år. TLC lyfter på kepsen och skålar högt och glatt!

Inga kommentarer: