TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 14 augusti 2012

Uppfriskande gest av Chester FC.


När Chester FC gör sin premiärmatch i Blue Square North mot Workington på Lördag har man valt att fira 20-års jubileet på arenan Bumpers Lane genom att sätta biljettpriset samma som det var för just 20 år sedan, då var det Stockport som kom besök. Initiativtagaren och ordföranden Pat Cluskey berättar:
"Vi vet alla vad hur mycket ett bra hemmastöd betyder för spelarna och nu står vi inför vår tuffaste säsong någonsin och vi vill starta den på bästa sätt inför en stor hemmapublik."

Intresset för Chester är rekordstort och klubben har redan sålt över 1000 årskort. Nu hoppas man toppa förr årets försäljning på 1200 med en vecka kvar. 
"Detta är en fin chans för både nya och gamla supportrar som kanske fallit bort under de svåra åren att hitta tillbaka till klubben och vi hoppas att framgångarna de senaste säsongerna uppmuntrar folk att komma och uppleva och stödja sitt lokala fotbollslag." avslutar Cluskey. Biljettpriserna inför matchen är följande: Vuxna £7, barn £3. En uppfriskande nyhet anser TLC och undrar stilla när man får se liknande på WHL, OT, Emirates och Stamford Bridge?

Inga kommentarer: