TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 1 oktober 2013

Vad håller Newcastle på med?

Satte mig igår vid 21-tiden för att kolla på Everton-Newcastle. Hade viss förhoppning att Newcastle skulle kunna störa obesegrade Everton. Tänk så fel jag hade....
Det Newcastle visade upp igår främst i första halvlek kan vara det absolut sämsta jag någonsin sett av ett lag i Premier League! Man har en hel del hyggliga spelare men verkar inte ha någon spelidé över huvudtaget och man har ett försvarsspel som är så uselt att ett normalt svenskt divison fyra-lag kunnat göra det bättre.
Sen kanske det inte blir bättre än så här med en ägare utan koll, en sportdirektör som inte ens kan spelarnas namn och en manager som helt obegripligt fick ett 8-års kontrakt härom året.

I dag sågas och hånas laget i media världen över och det är Mapou Yanga-Mbiwa, Cheick Tioté och lagkaptenen Fabricio Coloccini som får mest kritik för sina insatser.

Som om inte allt ovanstående vore nog publiceras även bilder på en gråtande pojke som igår hade gjort den långa resan från Newcastle till Goodison Park tillsammans med sin pappa.


Ska man se det positivt för Newcastle så kan det garanterat inte bli sämre än så här. Hem och träna försvarsspel och se till att ta nya tag i Cardiff på lördag eftermiddag.

Inga kommentarer: