lördag 21 april 2012

Mansfield tog sin femte raka.

Toppmöte i Blue Square Premier och åskådarna på Field Mill bjöds på spektakulär underhållning när Mansfield tog emot Wrexham. The Stags tog ledningen tidigt när Anthony Howell nickade in 1-0 från dryga sex meter i 13:e minuten.

I andra halvlek kom tvåan från den mest oväntade av målskyttar. Målvakten Alan Marriott noterade i 61:a minuten att kollegan i Wrexham's mål var långt ute och skickade iväg en långboll från eget straffområde som gick hela vägen i mål.

Segern var Manfields femte raka och man har nu skrapat ihop 86 poäng och ligger på en 3:e plats i tabellen. Wrexham fick däremot se sin segersvit ta slut efter fem raka vinster, klubben ligger 2:a med 92 poäng ihopspelade och båda lagen är med en omgång kvar att spela redan klara för Playoff.