TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 20 september 2012

Dystert i Bury FC


De två föregående säsongernas friska fläkt Bury FC har inte haft någon munter start på årets League 1. Inte en enda tre poängare på sju försök. Mycket skylls på att man fortsatt inte har en permanent manager i Shakers men nu menar försvararen Adam Lockwood att man inte kan fortsätta skylla de dåliga resultaten på det.
"Peter Shirtliff (caretaker) har gjort allt i sin makt för vända trenden och vi har svikit honom. Hans träningar och förberedelser har varit spot on och jag har inget som helst negativt att säga om honom."

Kommande managern har inget lätt roll att ta på sig, Richie Barker som lämnade för Crawley inför säsongen var mycket populär då han själv som just caretaker manager ordnade uppflyttning från League Two 2010.
51-årige Shirtliff säger sig vara mycket intresserad som rollen av manager och skall vara en av namnen klubben diskuterar, frågan är om tåget inte gått för den gode "Shirty" tack vare kräftgången.
"Jag är besviken över att vi inte kunnat ta alla tre poängen i vissa av matchern då vi förtjänade dem, dessutom hade vi hjälpt managern närmre sitt mål".
Avslutar Lockwood. Det återstår väl att se om Lockwood och hans Shakers kan vända trenden mot MK Dons men det är väl inget man skall spela några pengar på.

Inga kommentarer: