TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 25 september 2012

Svartsynte Simon

Det är glädjens tider i West Yorkshire. Förra säsongen lyckades traktens storsatsande klubb Huddersfield Town, efter att ha varit nära i flera år, ta sig tillbaka till Championship efter en rafflande play-off och man har dessutom inlett denna säsong ruskigt bra.

Efter måndagens 3-1 seger mot favorittippade Blackpool gick man upp på en andraplats i tabellen. Det borde alltså vara svårt att inte dra på smil-banden om man sympatiserar med The Terriers. Men en man lyckas, mot alla odds, med just detta: tränaren Simon Grayson. 

 Det är trevligt att ligga tvåa men det är 39 matcher kvar. Vi kommer inte att ryckas med av detta även om jag är nöjd med dagens resultat. Vi har många mörka dagar framför oss de kommande veckorna och månaderna och du måste hålla ett öga på alla i den här ligan, för den är mycket tuff, sa han till BBC efter matchen.

Grayson gör onekligen sitt bästa för att sänka förväntningarna på sitt manskap. Ett klassiskt knep som kan vara smart som nykomling. Om han verkligen menar det han säger återstår att se, Huddersfield är en klubb med alla förutsättningar för att bli en stabil toppklubb i Championship.

Inga kommentarer: