TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 2 april 2010

April,april...

En del svalde det med hull och år. Andra fattade direkt at det var ett skämt. Sedan fanns det dem som tog illa vid sig. TLC:s aprilskämt gick hem. Det rörde upp känslorna och berörde på många sätt och vis. Många var de åsikter som postades i kommentarfältet under det inlägg som gjordes angående den fiktiva klubben London United.
Några menade att " sådana saker skojar man inte om" och andra tyckte att skämtet
"var under bältet". Detta är ju givetvist helt i betraktarens ögon. Vissa drog också paraleller till styggelsen FC Gothia och det projekt som drogs igång härom åren med GAIS, Öis och Häcken.
Visst, scenariot är skrämmande. Lek med tanken, det är skrämmande. Traditioner, anor och historia blåses bort och raderas. Som tur var fanns det varken sans eller balans i denna bloggs skämt.
I Wigan däremot förfasades under gårdagen supportrar efter att ha läst nyheterna på klubbens hemsida. Där stod det klart och tydligt att en trio spelare från klubben, Rachid Bouaozan, Joe Holt och Jon Routledge, skulle lånas ut till svenska Helsingborgs IF och där återförenas med sin förra svenska medspelare Erik Edman.
Wigans kontor blev nedringt av hundratals ursinniga och chockade supportrar som undrade vad klubben sysslade med.
Ännu ett skämt gick hem.
Blåsta människor blir arga. Så är det.

Inga kommentarer: