TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 2 april 2010

King Of Gillingham

League One
Gillingham går miste om sin backklippa Simon King.
En ankelskada har gjort att King kommer att vara borta från spel under en längre tid, såpass länge att han missar resten av säsongen. Nyheten gör manager Mark Stimson bedrövad. King är en kugge i Gillingham-maskineriet och en kille som alltid ger 100%. Utan honom i startelvan så försvagas Gillingham.
Oxfordfödde och 26-åriga King inledde karriären i sin hemstads lag och fortsatte med 149 insatser för Barnet innan han 2007 skrev på för Mark Stimsons Gillingham. I Gillingham har King gjort ett stort avtryck. Spelaren var ytterst delaktig i att Gillingham vann kvalet mot Shrewsbury och tog steget upp i League One till denna säsong. Utnämnd till "Årets spelare" säsongen 08/09 och även uttagen i ett sammansatt drömlag från League Two där seriens bästa spelare blev uttagna.
King är van vid att få mottaga pris för sin inteligens.
Under åren i Barnet, då dessa låg i The Conference, blev King uttagen i det engelska
C-landslaget, ett landslag beståendes av de bästa spelarna från The Conference.
Här fick han arbeta tillsammans med sin Barnet-manager Paul Fairclough. De båda triggade och kände varandra på ett sådant sätt att King blev en av tidernas bästa C-landslags-försvarare.
Spelaren med tröja nummer fem i Gillingham gör alltid det han skall göra plus lite till. Sådant har belönats med priser och med ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2012.
Det är sådant som anstår en kung!

Inga kommentarer: