TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 5 april 2010

Som man sår får man skörda

The Championship
Leicesters svajighet kan komma att bli Blackpools lycka.
The Seasiders har inte haft den bästa turen utanför Bloomfield Road under säsongen. Passande nog har turen kommit nu under slutspurten. Två raka bortavinster får ny glöd i jakten på en kvalplats till Premier League.
I Leicester har turen helt stannat upp. Fyra raka förluster har bromsat upp hela organisationen. Vill man med på playoff-tåget så får man hoppa på det i dag då man möter QPR hemma. Allt annat än vinst då är oacceptabelt. En poäng skiljer lagen åt. En poäng som lär försvinna idag. Blackpool lär vilja kalasa på Doncaster och skulle med glädje se en femte rak Leicester-förlust.
Blackpool skall inte skämmas för något. Det skall isåfall Leicester göra. Klubben har med smärre arrogans på senare tid tappat flera poäng för att man levt på en succé-våg efter en prestationsfylld comeback. Det kan och kommer straffa sig. Som man sår får man skörda.
Klubbens motståndare har hunnit läsa av Leicester vid denna tidpunkten. Sensationslaget som tog för sig i början av säsongen är inte längre lika uppseendeväckande.
Hoppas att Nigel Pearson fattar detta nu.

Inga kommentarer: