TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 28 maj 2012

Dagens Silly Season.

Löjliga säsongen har pågått några veckor och det kan vara svårt att hänga med i alla svängar. TLC bjuder på det senaste i silly-season djungeln.

Daily Mirror menar att Blackburn är intresserade av en dubbelvärning från Manchester United, talangerna Will och Michael Keane sägs intressera Lancashire-klubben.
 
Samma tidning rapporterar att Norwich erbjudit Leeds £1.4 miljoner  för skotska landslagsmannen Robert Snodgrass.
 
Sky Sports skriver att Coventry City's Gael Bigirimana lockat till sig intresse från Alan Pardew's Newcastle och ett bud från klubben är att vänta.
 
Kilmarnock må ha vunnit skottska liga-cupen men trots detta meddelar ordföranden Michael Johnston att man tänker hålla i pengarna detta transfer fönstret.
 
Dagens största nyhet som antagligen inte undgått någon är att Eden Hazard nu bestämt sig för vart han vill spela kommande säsong, den belgiske mittfältaren har ryktats till både Man City, United och Chelsea och om man skall tro drevet är det alltså Chelsea som vunnit dragkampen.
 
Ännu ett rykte från Sky Sports, Cheltenham's anfallare Jeff Goulding som i sommar lämnar klubben på free tranfer har erbjudanden från Brentford, Leyton Orient, Crawley och Gillingham att fundera på.
 
Yorkshire klubben Sheffield Wednesday har lockat till sig Oldham's högerback Kieran Lee på en free transfer, detta efter att spelaren tackat nej till en förlängning på Boundary Park.

Nyligen frisläppte QPR-backen Peter Ramage berättar att han skulle vara öppen för erbjudanden från både Crystal Palace och Birmingham, två klubbar han nyligen varit utlånade till.
 
Till sist kan vi meddela att Petr Cech skriver nytt fyra-års kontrakt med Chelsea " Jag är jätteglad att få vara en del av denna fantastiska klubb i fyra år till". Berättar Petr för Chelsea's hemsida.
 
 

Inga kommentarer: