TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 19 maj 2012

Huddersfield utreder supportrarnas beteende.

Som TLC rapporterade tidigare i veckan var Alan Smith inblandad i handgemäng med Huddersfield supportrar som äntrat planen efter att deras klubb slagit ut MK Dons i League 1 Playoff-semifinalen. Terriers meddelar nu att man tillsätter en utredning för att se vad som brast i säkerheten samtidigt som man vill komma åt de supportrar som attackerade Smith. "Det är upprörande att veta att den fantastiska bedrift klubben gjort svärtas ner av denna händelse, självklart skall vi gå till botten med det som hänt och de skyldiga skall straffas". Detta enligt klubben ordförande Dean Hoyle.

Ett pressmeddelande från MK Dons tidigare i veckan löd: "MK Dons vill officiellt tacka Huddersfield Town för deras snabba agerande i scenerna som följde mötet i tisdags."
TLC följer händelsen noga och givetvis rapporterar vi så fort vi hör något nytt, vi noterar även genom Huddersfield-forum att förre Leeds spelaren Smith inte varit helt oskyldig och vid ett par tillfällen provocerat hemmapubliken. Några disciplinära följder av detta får vi väl dock knappast se och det är väl som vanligt den arbetande supportern som får ta den stora smällen.

Inga kommentarer: