TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 25 augusti 2014

I år är Grimsbys år?

Det var målglatt i Conference under helgen. På 12 matcher gjordes 48 mål och för första gången i seriens historia slutade ingen match mållös.Alfreton gick dock mållösa som bortalag på Blundell Park. Hemmalaget Grimsby vann med förkrossande 7-0. Craig Clay blev tvåmålsskytt och sade nöjt till BBC Radio Humberside efter matchen; "-Hade vi spelat i 10 minuter till så hade vinsten blivit tvåsiffrig" 

Sådan flyt har The Mariners nu. Obesegrade efter fem omgångar och med 13-0 i målskillnad efter två raka segrar. Managern Paul Hurst valde dock att vara aningen ödmjuk då BBC Radio Humberside frågade honom om medgången; "-Vi har press på oss från media, supportrar och motståndare. 

Det är inte lätt att leva upp till de förväntningarna så jag är jättelycklig att det gått så bra som det har gjort. Vi skall dock inte glömma av att serien bara är fem omgångar gammal..." Paul Hurst tar ingenting förgivet och inte ut någonting i förskott. Grimsby ligger trots framgångarna sex poäng efter serieledande Halifax. Men, som sagt, serien är ju bara rena barnet ännu. Mycket kan hända. Supportrarna kan dock glädjas. En lycklig man skrev på klubbens supporterforum; "-Så här nöjd har jag inte varit sedan 1998 då vi vann JPT-finalen. Och då är vi ändå ett bättre lag idag än då". Alltid något att kunna drömma framgångsdrömmar om. I år är Grimsbys år?

Inga kommentarer: