TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 7 augusti 2014

Slösa eller investera? Det är frågan i Eastleigh!

Eastleigh FC är nykomlingarna i Conference Premier som är där för att stanna. Det är i varje fall så man kan tolka de värvningar som Hampshireklubben gjort under sommaren. Tunga och rutinerade spelare ifrån Football League har skrivit kontrakt med The Spitfires och det har fått supportrar och media att komma med kritik. "Varför satsar ni inte på ungdomarna och på den lovande trupp som finns?" och "Varför slösar ni med pengarna?" är några av de kritiska kommentarerna. 
Richard Hill
Klubbens manager Richard Hill försvarar sig. Till BBC Radio Solent säger han idag; "-Jag vet vad jag gör och jag har haft en jättemycket tur som lyckats värva dessa spelare, spelare som kommer att höja oss flera nivåer och göra klubben ännu bättre. Det är välinvesterade pengar." Spelarna det handlar om är James Constable (Oxford), Jack Midson (Wimbledon) och Paul Reid (Northampton). En trio av hög klass i femtedivisionens Conference Premier. 
Nu gäller det också att prestera därefter. Gör trion bra ifrån sig så kommer Richard Hill att hyllas. Blir det grus i maskineriet, tidig bottenplacering och måltorka så är det inte lika roligt. Richard Hill vet vad han gör. Han är en gambler. En man med is i magen. Han går all-in. Trion skall hjälpa honom med framgångarna.

Inga kommentarer: