TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 10 augusti 2014

Leeds Hockaday vägrar ge upp hoppet

Championship
Då Leeds under sommaren presenterade sin nya manager Dave Hockaday var det många som blev både förvånade och besvikna. Den anrika Yorkshireklubben med ambitioner om att snart åter spela i Premier League hade värvat en ledare från gärdsgårdsserien och som endast haft managerrollen i fem år. Hur tänkte Leeds där? Klubbens ägare Massimo Cellino försvarade sin värvning. "Hockaday är rätt man för klubben och skall leda oss framåt.", sa italienaren till pressen under sommaren. 56-årige Hockaday som endast haft den ledande rollen i Conference-klubben Forest Green Rovers tidigare delade italienarens uppfattning om sig själv. Han har repeterat det flera gånger under sommaren. Gått i försvarsställning konstant. 
Leeds head coach Dave Hockaday

Igår premiärföll Leeds bort mot Millwall med 2-0. Hockaday sa efter matchen; "-Visst, vi förlorade men det gör inte så mycket. En match av 46 möjliga säger ingenting. Jag vet att jag är rätt man för uppdraget. Jag vet att jag klarar av arbetet i Championship."
Dave Hockaday är envis. Hans självförtroende är stort. Enormt. Men ingen är större än klubben. Inte en klubb av Leeds kaliber.

Inga kommentarer: