TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 4 augusti 2014

Lilla Brentford i stort sällskap

Västra London är den bästa platsen för fotboll den kommande säsongen. Ur engelska mått mätt. Med Chelsea och QPR i Premier League och Fulham och Brentford i Championship så erbjuder väst-London toppfotboll säsongen 2014/15. Inget nytt för Chelsea, QPR och Fulham men desto större för nykomlingen Brentford. Intresset runt The Bees är hett just nu och många är dem som ser fram emot säsongen. Nyinköpta anfallaren Andre Gray tror på en bra säsong. Till BBC London 94.9 säger 23-åringen; "-Jag trivs oerhört bra i denna miljön. Perfektionism rakt igenom och en enastående moral och framtidstro i hela organisationen."  

Gray som förra säsongen spelade upp Luton Town i Football League med sina 30 mål ser sig själv som en tongivande spelare; "-Jag skall göra mycket mål denna säsongen. Mitt mål är att snart spela i Premier League."
Med eller utan Brentford som klubb? Det låter TLC vara osagt. Brentfords starka glöd och självförtroende andas redan Premier League-luft.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har åkt över och sett Brentford lite sporadiskt sedan några år tillbaka och har verkligen fastnat för klubben. Härlig arena och skön stämning runt matcherna. Så när de nu gick upp till Championship och snart flyttar till ny arena så kände jag att det var dags att köpa sig en säsongsbiljett. Det blir ett dyrt år med pendling från Stockholm, men det får det vara värt.

Kul att ni är tillbaka TLC!

/C