TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 27 augusti 2014

Skyttekungen som ratar Premier League

Efter många om och men så är det klart. Troy Deeney stannar i Watford, i fyra år till. Den 26-årige anfallaren skrev idag på ett nytt kontrakt och avfärdade därmed alla rykten om att värvas till Premier League och klubbarna; Hull City och Leicester, som båda visat intresse av anfallaren som gjort 45 mål på 91 matcher för Watford under två säsonger.
Lagkaptenen Deeney värvades till The Hornets 2010 från Walsall. Han kostade då 500,000 pund. Idag har hans värde dubblerats och lite till. 
Troy Deeney
Deeney erbjöds en stor summa pund i lön från Premier League-klubbarna och hade kunnat gå i dagarna. Han tackade istället ja till Watfords nya kontrakt. Anledningen var att han trivdes i Watford, med lagkamraterna, publikens stöttning på Vicarage Road och med managern Beppe Sannino. Just Sannino är idag en glad manager. Italienaren tror att Deeney kommer att utvecklas ännu mer och bli ännu bättre. Tålamod och lite mer tålamod. Både hos spelare och klubb. Det är inte vanligt idag. Krädd till både Deeney och Watford som hade den is i magen som krävdes.