TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 31 januari 2012

Let the good times roll...

It's been a while. Jag noterar snabbt hur sjuk den här cirkusen är. Den som vi kallar fotboll och som visar sitt fulaste, modernaste tryne när det vankas sista dagen på transferfönstrets öppnande. Idag kan vi nämligen läsa lite om vad det kostar att värva (förvisso landslagsmässige) Bobby Zamora.
QPR är intresserade av att lösa anfallaren från Fulham. För det får de vitblå betala inledningsvis 7 miljoner pund, något som kan komma att höjas till 9 miljoner, ifall en del klausuler och annat faller på plats.
Zamora själv, ja han tycker att nuvarande lönen på 45 000 pund per vecka är alldeles för snålt tilltagen. Knappt att den täcker knäckebröd och buteljerat vatten. För att han skall finna det mödan värt att genomföra flytten så skall QPR hosta upp 90 000 pund per vecka, 52 veckor om året. Ja, vi kan ju själva göra matten. Dubbling av en redan från början rätt fin lön.

Jag vill inte med detta inlägg hänga Bobby Zamora out to dry. Men håll med om att det är sjuka pengar och rätt bisarra förhandlingar som pågår.

Vill du hänga med i svängarna, så här sista dagen under detta transferfönster? I så fall gör du det med fördel hos The Guardian. Då bjuds du dessutom på ett och annat garv.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dessutom: Zamora har nu representerat 4(!) London-klubbar: qpr, Spurs, West Ham och Fulham. Bara Arsenal och Chelsea kvar. Men ge honom ett transferfönster eller till, så...