TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 13 augusti 2008

Giriga United och brandskattade Spurs!

Sir Alex Ferguson vill utöka sitt magnifika lagbygge. Han nöjer sig inte med spjutspetsarna Rooney,Tevez och Ronaldo i truppen.
Idag presenterades det sista (??) nyförvärvet innan säsongen börjar.
Tottenhams bulgariske anfallare och skyttekung,Dimitar Berbatov är klar för klubben.
Därmed sålde Tottenham minst 20 mål om inte mer och tillsammans med trotjänaren Robbie Keane som redan är klar för Liverpool så kan det kosta många placeringar i ligan.
Tottenham har de senaste åren haft bra spelare. Flera namnkunniga och en hel del lovande ynglingar. Någonstans går det fel. Man blir inget hot i toppen,visserliegn stannar man på den övre halvan men man sällar sig ändå till jämnlika lag som tillexempel Aston Villa och Middlesbrough. Martin Jool gjorde ett bra arbete i klubben för ett par säsonger sedan.
Det skar sig uppenbarligen och Ramos anställdes istället.
Personligen så gillade jag det som Jool stod för.Attraktiv fotboll och att satsa på unga talanger.
En ljusglimt för Spurs i dessa tider då man brandskattats är dock värvningen utav den mycket lovande David Bentley från Blackburn.
Värvningen av Bentley blir den fjärde stora för Tottenham denna sommar. Tränaren Juande Ramos har tidigare förstärkt laget med målvakten Heurelho Gomes, mittfältaren Luka Modric och anfallaren Giovani Dos Santos. Dessutom har ryske mittfältsstjärnan Andrej Arshavins agent uppgett att diskussioner förs med spelaren, som vill lämna Zenit för Londonklubben.

Inga kommentarer: