TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 20 augusti 2008

Snabba inkast...

Den skadeförföljde anfallaren Djibril Cissé lämnar Olympique Marseille på lån till Sunderland i Premier League.Cisse som tidigare har spelat i Liverpool vill ännu en gång pröva lyckan i England. Detta måste glädja både manager Keene och den hårt prövade Sunderland publiken.
Sunderland är inte kända för att vara ett målsprutande lag.Inget duktig lag heller å andra sidan heller på att scouta anfallare.Svenske Rade Prica har nämligen inte gjort många rätt förutom ett mål i klubben.Håller sig Cisse frisk så kan det innebära att man slipper bli indragna i bottenstriden och även kanske chansen till derbyvinst mot Newcastle.
Bägge teorierna är dock avlägsna.

I England pågår en fejd på hög nivå. Medlemmar ur engelska FA har kritiserat nya manager Fabio Capello om dennes val att utse Chelseas John Terry till lagkapten istället för den förra Rio Ferdinand ifrån Manchester United.
Kritikerna menar att Ferdinand aldrig gjort någon besviken och alltid gjort ett gott arbete.
Att kritikerna är hängivna Manchester United supportrar är en annan femma.....

En annan trogen Manchester United kille är Ryan Giggs. Han har varit trogen sedan 1990, spelat 759 matcher för klubben och nätat 145 mål. Giggs har varit med och fört United till flera guld. I år är han dock en smula försiktigare att snacka om seger.
"Man får se upp för Chelsea om man ska fortsätta med att ståta högst på den engelska tronen", säger han och fortsätter "– De är hungriga", säger han i en intervju med Sky sports.

Liverpools Benitez har aldrig vunnit guld i England. Enligt honom beror Liverpools oflyt på att man har ett alldeles för höga krav på sig och att övriga lag tagit ett ambitionskliv uppåt samtidigt som Liverpool också har gjort det. Även om Europa framgångarna kommit så beror det på detta menar Benitez.

Inga kommentarer: