TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 24 mars 2011

Bits and bobs.

Plus 2, minus 1 blir hur mycket då? Väldigt mycket, om du frågar Damien Comolli. Liverpools Director of football (sportchef, skulle vi väl kalla det i Sverige) tycker sig ha gjort ett väldigt bra byte, då han sålde Torres och tog in Suarez och Carrol. Vi gjorde oss av med en spelare som inte ville vara här, och tog istället hit två som ville vara här, säger Comolli i dagens The Sun. Då så.
Torres, å sin sida, säger att målen kommer att komma, till samma tidning. Det är snarare ett bekymmer för andra människor, inte för mig. Det är viktigare att laget vinner än att jag gör mål, konstaterar han vidare.

Landslagshelg stundar. Med intressanta matcher i mängder. Gareth Bale kommer att missa helgens stooooora match mot England, i EM-kvalet. Självklart en jättebesvikelse för honom och hela Wales. Chanserna att walesarna skall ta poäng minskade från små till ännu mindre, vågar vi nog påstå.

Kriget mot Glazers fortsätter, för delar av Man Uniteds fans. Så till den bilda grad att klubben nu stämmer en supporter. Man anklagar Thomas McKenna för att ha förstört relationer med en stor del sponsorer och samarbetspartners till klubben.

Och som vi har sett så är John Terry tillbaka som kapten för det engelska landslaget. Capello har talat och enligt Terry själv så borde han aldrig ha fråntagits uppdraget från första början. Olja gjutet på vågorna, alltså.

Inga kommentarer: