lördag 26 mars 2011

Bottenlagen tog viktiga poäng

League One
Bristol Rovers skrek efter poäng. Helst av allt ville man ha en seger igår hemma mot formspeedade Peterborough. Poäng skulle det dock bli om bara en styck. För då gästerna fick en man, Mark Little, utvisad strax in i den andra halvleken och vid ställningen 1-2 så tog hemmalaget för sig. Jeff Hughes kvittering mottogs av ett kraftigt ljudtryck bland de 6,589 åskådarna på Memorial Stadium. Poängen var viktig. Tre poäng nu upp till säker mark.
Peterborough hade vid en seger tagit steget upp på en direktuppflyttningsplats men får nu istället stanna kvar på kval. Där återfinns också MK Dons. Milton Keynes-klubben mötte igår bottenlaget Walsall och förmodades ta tre lätta poäng. Så blev det aldrig. Ett starkt och ettrigt Walsall tog ledningen i första halvleken. MK Dons kom först in matchen efter att man kvitterat på straff i den 51 minuten. Krysset var inte alls vad man hade trott och satte stopp för en fem segers lång svit.