TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 20 mars 2011

TLC tycker till - League One

Jag blir inte klok på denna serien. Opålitliga lag, skrällsegrar om vartannat och resultat som klättrar uppåt väggarna. Vad säger man annars om Bournemouths plötsliga formsvacka? En svacka som tagit dem från tabelltvåan och ner till en kvalplats som man ser ut att tappa inom en snar framtid ifall man inte får fason på spelet. Lee Bradburys smekmånad som ny manager är över. Den bittra vardagen har kommit till Dean Court och sydkusten. Gårdagens förlust mot Cardiff på bortaplan (0-1) var The Cherries tredje raka. Lika allvarligt ser det ut för Charlton. Londonklubben har dalat ner som ett höstlöv och tappade fast mark i kvalregionen till en mindre glamorös vardag i mittenskiktet. Managern Chris Powell ifrågasattes efter gårdagens bortaförlust med 2-1 i derbyt mot Dagenham & Redbridge (1-2). Det enda som var bra med Charlton i den matchen var deras stora bortafölje.

Då vi ändå är inne på svackor och toppar så kan jag ju ta upp Bristol Rovers vardag. Den är ambivalent. Prognosen ser dock ljusare ut än på länge. Man kan faktiskt vinna och gjorde det igår då man slog Notts County borta med 1-0. Kors i taket? Nä, detta ser ut att bli mer regel än undantag. Det är detta jag menar; opålitlig serie med resultat som kan gå hur som helst.
Fråga bara Leyton Orient. Deras 15 matchers långa obesegrade svit bröts igår i derbyt borta mot Brentford. Förlust med 2-1. Inte ens en överdos av självförtroende och medgång kan få dig att inte förlora. Inte i en serie där alla kan slå alla.

Inga kommentarer: