TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 26 mars 2011

Inget tips i dag

Jag är inte speciellt förtjust i att tippa på landskamper och därför avstår jag denna vecka. Förra veckan var det någon form av problem med inloggningen och därför uteblev tipsförslaget då. Lite surt att man just den omgången fick in 11 rätt och att det bara fattades två mål till magiska 13....

Tippa med TLC återkommer här på bloggen lördagen den 2 april.

3 kommentarer:

Gordon sa...

Dålig stil.Skall man titulera sig som spelsajt så får man även ställa upp då det inte passar sina egna intressen.

Huckerby sa...

Det enda TLC "titulerar" sig som är en blogg om engelsk fotboll. Tips & spel på brittisk fotboll är en extra grej som vi startade med för att vi vet att många gillar det och att det passar bra med det övriga som publiceras här.
När jag startade upp Tippa med TLC skrev jag att det uteslutande skulle lämnas förslag på engelska omgångar och att jag skulle hoppa över landskampsomgångar eftersom de ur tipssynpunkt oftast är ointressanta pga de dåliga utdelningarna.
Sen har det hänt att det kommit förslag även på dessa omgångar samt att jag fortsatt med att skriva tipsförslag även efter att den engelska säsongen tagit slut och den svenska tagit över.

Hoppas du är nöjd med min förklaring!

Anonym sa...

Va fan, sluta och gnäll! Grabbarna bakom bloggen gör ett kanonjobb och lägger många timmar varje vecka på att skriva här.
Ni som var så snabba med att markera ert missnöje mot ett uteblivet tipsförslag jag hoppas att ni är lika snabba med att berömma när det kommer nästa gång.

//414