TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 27 mars 2011

League Two sammanfattat

League Two Stevenage är ny tabellfyra och tog för första gången någonsin steget upp på en playoff-plats i League Two. Detta efter att man igår bortabesegrade Macclesfield med 4-0 i en match där Mark Roberts och Robert Sinclair skulle komma att göra två mål var.

***

Två mål skulle även Scott Rendell komma att göra igår. Wycombeanfallaren låg bakom 3-0-segern borta mot Morecambe som innebar att klubben steg upp på en andraplats i tabellen.

***

Två poäng bakom Wycombe så återfinns Bury på en tredje plats. Igår fick man 0-0 borta mot Port Vale. Port Vale var dock det bästa laget och var närmast segern.

***

På tal om flermålsskyttar så kan det sägas att även Shrewsbury hade en sådan igår. Inhopparen Tom Bradshaw gjorde bägge målen för Shropshireklubben då man igår bortabesegrade Bradford med 2-1. Bradshaw vände underläge i slutet av andr halvlek till en seger som tog hans Shrews upp på en femte plats.

***

Aldershot utökade sin obesegrade svit till sju matcher igår då man tog emot Accrington Stanley. 1-1 slutade matchen som ändå gästerna överdominerade.

Inga kommentarer: