TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 3 juli 2013

Chockpriser i Bournemouth

Championshipnykomlingarna Bournemouth slår på stort under försäsongen. Träningsmatch mot Real Madrid väntar framöver på Goldsands Stadium. Är motståndet av högsta klass så är även priset för inträde därefter. 60 pund kostar entrén för en vuxen, över 600 svenska kronor, får supportrarna att rasa; "-Förra säsongen köpte jag ett årskort för den summan. Girigheten är påtaglig.",skriver signaturen Cherrie Boy på klubbens supporterforum.

Klubbens ordförande Eddie Mitchell säger till BBC Radio Solent; "Vi kommer att möta ett lag av världsklass. Real ställer upp med alla sina bästa. Bättre motstånd har vi aldrig spelat emot under klubbens historia. Det är en ära och då ser jag inte prislappen som något bekymmer."
Det kostar därmed att se bra fotboll. Mitchell fortsätter; "-Livet handlar om att stifta kontakter med varandra. Vi har bra relationer med Madrid och jag hoppas att det kommer att fortsätta."
Klubbens försök att stifta bra kontakt med sina supportrar verkar dock vara sämre.
Det moderna fotbollstänket får supportrarna att reagera. Signaturen Baldey skriver på samma supporterforum;
"AFC Bournemouth vill antingen stadga upp kassakistan under sommaren för att ha råd med ännu ett nyförvärv eller så är det helt krasst så att Real Madrid är såpass dyra i drift att vi är tvungna att chockhöja priset. Oavsett vilket så är det hela ett steg i fel riktning."
TLC håller fullständigt med.

Inga kommentarer: