TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 9 juni 2008

Det tisslas och tasslas...

Silly Season i Sverige är väl inte som den är i England.
Men alltid kan man få ut något av dem som silar mygg och sväljer elefanter.
Det lutar ju mer och mer åt att Ekong lämnar GAIS.
En utav de bästa spelarna i modern grönsvart tid har ögonen på sig från både Hammarby och Djurgården. Får agenten Innocent som han vill så går Ekong till de penningstarkaste.
Kan det isåfall vara Bajen som fått in en bra slant utav sina supportrar till värvningar?
Bobbie sticker också. Det är jag inställd på. Helsingborg har varit på tapeten. Utländska klubbar är hetast. Jag tror han till hösten spelar i den holländska ligan.

Fransmannen Leandre Griffith klagade över för lite speltid i Elfsborg och blev såld till Norrköping. Nu är samme man på väg bort från klubben igen. Han har tidigare varit på den grönsvarta listan över tänkbara nyförvärv. Men vem vill ha en gnällspik?

Nedim Halilovic är på väg bort från Örebro. Hade han kunnat vara ett tänkbart namn för GAIS?
Vet faktiskt inte. Däremot verkar den hemlängtande Olof Guterstam inte alls vilja lyssna på närkingarnas locktoner. Får vi se Guterstam i makrillskrud till hösten? Honom hade jag kunnat tänka mig.

Pontus Farnerud är på väg hem till Sverige efter en proffskarriär. Flertalet klubbar rycker i honom. Malmö FF och norska Stabaek är hetaste kandidaterna. Honom hade jag gärna sett i GAIS. Tror dock att hans lönekrav är alldeles för höga.

Enligt rykten ska AIK lagt ett bud på Assyriskas brasseanfallare Dinho. Något som Södertäljeföreningen förnekar. Samme anfallare som även GAIS sägs ha varit intresserade utav.

Ryktena lär komma och gå innan transfefönstret stänger.
Var så säkra på det.

Inga kommentarer: