TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 1 juni 2008

Nattpasset

Helgen är den tid på veckan som jag lägger om dygnsrytmen.
Sover på dagen och vaknar på kvällen för att sedan inte somna om igen förrän på morgonkvisten.
Nu är jag klarvaken. Solen har nyss stigit upp och fåglarna kvittrar.
Somnade helt matt efter dagens sol och bad ute i Sillvik. Barnfamiljernas Mecka.
Knökfullt och näst intill omöjligt att parkera bilen.
Tog några kliv ut i vattnet men vände abrupt så jag såg vad som låg och skvalpade däri.
Fimpar, snus, mat och annat bröte flöt omkring. Där plaskade ett par hundra solivriga mitt i en soptipp. Att sedan viken används som ett komplement till toalett förbättrade inte situationen.
37 gradigt vatten är en mänsklig balja.
Varmt var det hursomhelst och färg blev det på kroppen som mestadels är grisrosa.

Däckade på soffan framför Tyskland-Serbien. Ifall det berodde på Tysklands inaktivtet i början av matchen eller ifall det var kommentatorns torra och tysta stämma förtäljer inte historien.
Vaknade upp av att grannarna hade fest och att varenda jävla moped i Göteborg verkade köra runt huset. Så nu sitter jag här och har inlett nattpasset.

Läste att Mourinho verkade vara klar som manager för Inter och att hans första krav var att sälja Zlatan. Är det så man skaffar sig popularitet bland fansen? Mourinho slutar aldrig att skapa rubriker.

U21 landslaget lyckades lyckades under gårdagen med att kryssa mot Frankrike under fyrnationsturneringen i Skåne. Samma utgång har det även blivit mot länderna Portugal och Holland. Ser ljust ut för framtiden.

Och på tal om landslag så läste jag att Capello givit David Beckham förtroende och ansvar. Utsedd till lagkapten i matchen mot Trinidad/Tobago. Kul för honom men ett hån mot den yngre generationen som knackar på dörren till det engelska landslaget.
Är det inte på tiden att Beckham drar sig tillbaka? Modeikonen har gjort sitt och bör istället lämna plats åt David Bentley.

Nu är det inte långt kvar tills EM börjar. Idag har vi gått in i den första sommarmånaden och det är inte mindre än 6 dagar kvar till invigningen mellan Schweiz-Tjeckien.

Godmorgon förövrigt!

Inga kommentarer: