TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 11 juni 2008

Nu blir det guld ?!

Expedition "Heja Sverige" inleddes under gårdagens förmiddag. Lufsen från Lunden och Jönköping lade upp planerna. Det ena alternativet efter det andra ledde slutligen till ett mycket suspekt ställe vid Första Långgatan. Haket hette stället kort och gått. Fick en smärre chock vid entrén då en mycket maskulin transvestit att och filade naglarna i baren. Resten av klientelet var orginal av alla dess möjliga sorter. I en soffa satt stamgästen Spiteful och såg omåttligt nöjd ut.
Billig öl och mycket tv-apparater. Första besöket blev det enda.
Grekerna var en samling grinkukar. Tråkfotbollens mästare. Att det gänget vann EM sist är fullständigt obegripligt. Man dödar den fina sporten fotboll med det spelet.
Årets upplaga ser ut att vara den sämsta representanten i detta EM.

Vaknade 08:30 i morse av att frugan ringde. Hon hade utan framgång försökt få liv i mig 06:00.
Dagen har varit tung. Likt bly i huvudet. Kollegor har gjort antydningar om att jag doftat likt ett systembolag.
Det tär på kroppen att ha EM-vaka.

Var Zlatans mål förlösande, fint och explosionsartat så var Hanssons 2-0 ett riktigt skitmål.
Sådana mål räknas också. Skön seger.

Efter vinsten igår börjar de stora svenska dagstidningarna att tala om guld.
Orkar inte ens kommentera skiten. Media är en samling individer som skriver det som folk vill läsa i tider som folk vill ha.

Ögnar igenom en relativt tråkig Schweiz-Turkiet match. Profillöst och regnigt. Påminner mer om vattenpolo än om fotboll.

Gjorde ytterligare ett konstaterande igår efter att ha sett Camp Swedens uppladdning nere i Österrike. Svenska fans över lag är utvecklingsstörda.
Dessa byfånar skämmer ut Sverige. Osmakligt a´la billig chartersemester.
Fullast, dummast och flanigast vinner. Representerade överallt ifrån Oskarshamn, Tingsryd och Simrishman till Borlänge, Bofors och Piteå.
Tror knappast att ens 50 % utav avskrapet är engagerade fotbollssupportrar med lag i Allsvenskan eller Superettan. Detta är till stor del evenemangspublik. En publik som plockar ut russinen ur kakan och kräset ser på fotboll. Det är ett hån mot den riktiga fotbollspubliken att dessa individer skall kunna få åka räkmacka i sådana situationer.
Men men, går man ledhund med SvFF får man förtur.

Ser framåt mot semestern nu. Ser lika mycket fram emot spelschemat för Premier League och The Championship. Då det kommer skall den totalsynas med lupp tillsammans med Masthuggaren.

Någon som tror Sverige tar guld?

Ciao!

Inga kommentarer: