Huddersfield straffade Bournemouth

Danny Ward scores
Play Off Semifinal till Premier League 2:2
Huddersfield är i kvalfinal. Detta efter en riktig rysare igår.
Hemma på Galpharm Stadium hade man 1-1 att gå på från första matchen i Bournemouth. Detta såg man ut att kunna ta till vara på skapligt enkelt då Lee Peltier gav The Terriers ledningen i den 26 minuten. Bournemouth gav sig inte så lätt. Steve Lovell kvitterade strax innan halvtid. Nu rullade på snabbare. Nästa mål kom två minuter senare och fick Galpharm att lyfta. Danny Wards 2-1-mål ble det sista i första halvlek. Andra halvleken kommer gå till historien. Huddersfield skall vara glada för att bortamål inte tillämpas i kvalet. För hade det varit så hade Bournemouth idag varit klara för final. Vi tar det direkt; slutresultatet 2-2 efter full tid blev 3-3 efter fölängning. Sedan blev det straffar. Huddersfield hade hemmanerverna på sin sida då man straffade gästerna med 4-2 i straffläggning. Lagkapten Lee Clark var såpass gentil att han handtackade alla motståndare innan han hoppade in i sina lagkamraters glädjeyra. Bournemouth föll med flaggan i topp. En rysarmatch med mycket kamp och nerver. Nykomlingen Bournemouth är värda beröm efter en grymt imponerande säsong. Det är även Huddersfield. Fortfarande obesegrade Terriers är ett steg ifrån The Champonship. Den anrika klubben kan nu börja packa sina väskor till finalen på Old Trafford.