TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 31 maj 2011

Nytt från League One

Blue Square Premier
Hayes & Yeading slutade på 16:de plats i serien denna säsong. Man klarade kontraktet med ynkliga fem poäng. Därför får nu managern Garry Haylock lämna klubben. Den 40-åriga managern har varit i klubben sedan 2007 men har under dessa år inte åstadkommit det som ägaren har som mål. Att etablera sig i serien på ett sätt att man även kan vara med och slåss om titlar. Fotbollsdirektören Tony O´Driscoll tar över klubben tills dess att en ny manager anställts.
***
Grimsbys Lee Ridley blir borta i över tre veckor. Den 30-åriga vänsterbacken har genomgått en bråckoperation och tvingas vila en längre tid framöver. Ridley gjorde denna säsong 30 matcher för klubben men har haft problem med skadan. Hans lagkamrat Bryan Hughes lämnar dock klubben för alltid. Mittfältaren Hughes är klar för den isländska klubben IBV.
***
Ketterings Marcus Kelly blev denna säsong utsedd till Årets Spelare av supportrarna. Ett pris som den 25-årige vänsterbacken uppskattar högt. Kelly säger idag att "han inte gör något hellre än att representera sin barndomsklubb och den förening som hans föräldrar lärde honom att älska".
***
Joe Burnell blir den nionde spelaren som nu skrivit nytt kontrakt med Bath City. Nykomlingen som klarade kontraktet uppskattade den 30-årige mittfältarens tjänster denna säsong. Tjänster som gjorde att man klarade sig kvar. Den förre Exeter och Bristol City-spelaren skrev på för ytterligare 12 månader.

Inga kommentarer: