TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 27 maj 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Sam Allardyce kan komma att bli den som tar över West Ham.På ett villkor. Den förre Bolton och Newcastlemanagern vill få full kontroll på spelarövergångar och fritt kunna välja sin egen ledarstab. Det berättar idag The Mirror.
***
Chelseas nästa manager kan komma från London och vara engelsman. Harry Redknapp är idag det hetaste alternativet som ny manager på Stamford Bridge. Åtminstone ifall man frågar bookmakers i England. Det berättar idag The Sun.
***
Chelseas anfallare Salomon Kalou är även han intresserad om vem som tar över den nya managerrollen i klubben. Till tidningen Metro säger han idag att han vill avvakta med att skriva på nytt kontrakt innan den nya managern presenteras.
***
Arsenal har sagt till Samir Nasri att han inom kort får bestämma sig över hur han vill att hans framtid i klubben skall se ut. Mister Arsenal Nasri så har man en fullgod ersättare att hämta hem. Aston Villas Stewart Downing har meddelat att han inte längre vill vara kvar i Birminghamklubben och helst av allt skulle vilja gå till Gunners. Det berättar idag Daily Mail.
***
Aston Villa, Tottenham och Liverpool är klubbarna som lagt bud på West Hams stjärnmittfältare Scott Parker.Det berättar idag The Sun. Parker har sagt att han helst av allt spelar i Premier League och i en klubb med "europeiska ambitioner och höga mål". Den klubb som skriver kontrakt med Parker kommer att få betala West Ham 10 miljoner pund.
***
Aston Villa är ute efter en ersättare till målvakten Brad Friedel som lämnar i sommar. Manager Gerard Houllier riktar blickarna till City Ground och Forestkeepern Lee Camp. Camp beräknas vid en övergång komma att kosta Villa 3,5 miljoner pund. Det berättar idag The Mirror.
***
Birmingham ser ut att bli hårt brandskattat i sommar. Den nedflyttade klubben ser ut att tappa svenske Sebastian Larsson till Blackburn och försvararen Scott Dann till Liverpool. Dann säger idag till tidningen Metro att han är "Liverpoolsupporter sedan barnsben och skulle kunna tänka sig att offra en kroppsdel för att få spela på Anfield och för Liverpool". Dessutom vill Sunderland ha viktiga mittbacken Roger Johnson från The Blues.
***
Sist ut av ryktena idag är den från Loftus Road. Daily Mail skriver idag om att den nya Premier League-klubben vill värva nytt inför nästa säsong och det dem vill ha finns på Stadium Of Light. Boudewijn Zenden och John Mensah är spelare som Warnock mer än gärna hade viljat se i sin trupp.

Inga kommentarer: