TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 30 juni 2011

Lång karriärs färd mot... hem?














Ärligt talat, hur trött är du på den eviga historian om Fabregas eventuella flytt till Barcelona? Det har snackats i princip från den dag då han anlände till Highbury (som Gunners spelade på då), och än idag spekulerar man i när, om och hur han skall återvända. Jag har inga nämnvärda känslor vare sig för Arsenal eller för Barcelona, men enough is enough.

Idag har dels han själv gått ut och sagt att det mycket väl kan bli av. Dels har Milan-bossen Galliani sagt att Fabregas kommer att "spela i en annan klubb", till hösten. Och man kan ana att en av de bästa mittfältarna i ligan är less på att Arsenal blivit utan titlar de senaste åren.

TLC säger i så fall dels tack för fina år i England, dels tack för att vi nu kan slippa de eviga rubrikerna och snacket.

1 kommentar:

Johan sa...

Rätt jobbigt som Arsenalsupporter då han är en gudabenådad spelare och definitivt den allra bästa mittfältaren i PL. Synd för Cesc att han inte fick lira med bättre spelare för en kärlek till klubben har han egentligen. Att Arsenal och Cesc går skilda vägar är nog det bästa som kan hända.