TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 29 juni 2011

Nytt från The Championship

Det blir ingen flytt i sommar för Peterboroughs skyttekung Craig Mackail-Smith. Spelaren som varit flitigt uppvaktad av både Norwich och Queens Park Rangers säger idag till BBC Radio Cambridgeshire att han vill stanna hos Championship-nykomlingarna så länge som "inga andra bud kommer från topplag i Premier League".
***
League One-klubben MK Dons accepterade idag det bud på anfallaren Sam Baldock som Peterborough lagt fram. Däremot nekar man försäljning för den 22-åriga mittfältaren Stephen Gleeson. Peterboroughs manager Darren Ferguson har därmed nekats att köpa Gleeson för andra gången. Bägge spelarna ses som "nyckelvärvningar för Peterborough.
***
Watfords Ross Jenkins har skrivit på nytt kontrakt med klubben. Därmed stannar den 20-åriga mittfältaren på Vicarage Road fram till sommaren 2014. Jenkins kontrakt gick ut nu i sommar och klubben var måna om att behålla spelaren som gått hela vägen från akademin och uppåt. 22 matcher blev det förra säsongen av sammanlagd 85 stycken sedan debuten som 18-åring 2008 mot Bristol Rovers.
***
Leicester ser ut att tappa sin mittfältare Lloyd Dyer. BBC Radio Sheffield meddelar idag att Sheffield Wednesday visat intresse för den 28-åriga mittfältaren. Dyer som haft svårt att ta en ordinarie plats i Svennis Leicester ser därmed ut att lämna klubben under sommaren.
***
Det blir Cardiff City Stadium som får arrangera landskampen den 10 augusti mellan Wales och Australien. Det meddelade idag  Wales FA. Matchen som först hade tänkts att spela i Swansea flyttades med tanke på den nyblivna Premier League-klubbens schema den kommande säsongen. Samma dag spelar Cardiff bortamatch i Ligacupen mot Oxford men kommer tre dagar senare ha hemmapremiär mot Bristol City.
***
"-Millwall är en storklubb och blir en bra utmaning för mig att hitta tillbaka till spel i Championship". Det säger idag Millwalls nyförvärv Therry Racon som i dagarna värvades från Charlton. Den 27-årige mittfältaren som representerar Guadeloupe i landslagssammanhang skrev nyligen på ett tvåårskontrakt med Millwall.

Inga kommentarer: