TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 22 juni 2011

Nytt från The Championship

Leeds manager Simon Grayson hävdar idag att en försäljning av dansken Kasper Schmeichel bara gynnar klubben. Till The Mirror säger Grayson idag att; "Kasper släppte in alldeles för många billiga mål förra säsongen. Nu när han går så har vi många andra alternativ som kommer göra oss bättre." Ett alternativ är Huddersfield 19-årige talang Alex Smithies. En flytt till Elland Road är inte bara nära, det är även en pojkdröm för Yorkshirekillen.
***
Portsmouth vill ersätta kontrakslösa anfallaren Dave Nugent med Blackpools Luke Varney. Anfallaren Varney sägs, enligt The Mirror, vara värd 750,000 pund.
***
Connor Wickham lämnas inte i fred i Ipswich. Daily Mail skriver idag att Sundeland tagit kontakt med manager Paul Jewell för att få till sig supertalangen. The Black Cats har de pund som behövs för en övergång då man nyligen sålde Henderson till Liverpool.
***
Sammy Clingan blir lagkapten i Coventry den kommande säsongen. Den 27-årige nordirländaren bar bindeln i åtta matcher förra säsonger och imponerade på sin manager Andy Thorn. Clingans ledarförmåga och egenskaper kompletterar Thorn på ett sådant sätt att managern litar fullständigt på sin mittfältare. Clingan värvades från Norwich 2009 och har 64 matcher för The Skyblues.

Inga kommentarer: