TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 24 juni 2011

Non League Nytt

York City har gjort klart med Michael Potts. Den 19-åriga mittfältaren från Blackburn Rovers lämnar Ewood Park och Premier League och tar stegen ner till Blue Square Premier. Potts som inledde fotbollsspelandet i Manchester Uniteds akademi har ännu inte spelat en match för Rovers. Hans färdigheter som spelare är dock för bra för bänken och kan göra stora framsteg i den femte divisionen. Potts skrev igår kontrakt för två år framöver med Bootham Crescent-klubben.
***
Luton Town har förlängt kontraktet med försvararen Shane Blackett. 28-åriga Blackett stannar I ett år till på Kenilworth Road. Skador hindrade Blackett från att delta större delen av förra säsongen. Åtta matcher blev det för The Hatters. Sammanlagt har det blivit 37 sedan han kom till klubben från Peterborough för två år sedan
***
Tamworth har tecknat tre nya spelare och bekräftade igår att de funderar på att göra ytterligare tillägg i truppen. Mittbacken Liam Francis, 21 år, har tecknat ett ett-års kontrakt efter ankomsten från Hednesford Town. Försvarskollegan Duane Courtney har tecknat ett tvåårigt kontrakt, medan 20-årige mittfältaren Ashley Cain har tecknat ett ettårigt avtal.
***
Cambridge United har seriens bästa mittfält. Åtminstonde ifall du frågar klubbens manager Jez George. George är lyrisk då han berättar för klubbens hemsida om den rutin,skicklighet och bredd han har på sitt mittfält. I dagarna spetsade han det hela med att värva Fleetwood Towns Steven Connors. Den 25-årige mittfältaren kommer att ” bidra till nya dimensioner i spelet”. Nu återstår det för manager George och hans manskap att leva upp till orden.

Inga kommentarer: