TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 28 juni 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Arsenal kan tappa sina mittfältare Cesc Fabregas och Smir Nasri i sommar. Då vill man ha ersättare. Daily Mirror hävdar idag att Londonklubben lagt ett bud på 15 miljoner pund för Bayer Leverkusens offensiva mittfältare Arturo Vidal.
***
Tottenhams manager Harry Redknapp kommer att sälja mellan fyra till fem spelare för att kunna presentera nästa nyförvärv. En sådan spelare blir därmed dyr och lär vara en världssjärna. Det rapporterar idag Metro.
***
Ipswich höjer prislappen på sin talang Connor Wickham. Detta avskräcker inte Sunderland som idag är beredda att lägga upp de 13 miljoner pund som East Anglia-klubben begär. Daily Mirror hävdar att Liverpool fortfarande är intresserade men att man inte tagit ställning ännu till den nya prislappen.
***
Real Madrid är redo att lägga upp pengar för att få till sig Chelseas vänsterback Ashley Cole till Bernabeu Stadion. Detta efter att nya Chelsea manager Andre Villas-Boas sägs vilja värva Benficas vänsterback Fabio Coentrao till Stamford Bridge. Någon sådan konkurrans vill Cole inte ha och det har Mourinho förstått rapporterar idag olika engelska tidningar.
***
Liverpool har gett upp hoppet om att få till sig Newcastles Jose Enrique och tittar idag istället på Manchester Citys vänsterback Wayne Bridge. Veteranen Bridge som var utlånad till West Ham förra säsongen har ingen framtid på Eastlands och har blivit tillsagd att söka sig ny klubb. Liverpool är också beredda att låta de bägge ynglingarna Jonjo Shelvey och Stephen Darby lämna klubben och gå till Blackpool som en del i affären om att få Charlie Adam till Anfield. Det rapporterar idag Daily Mirror.
***
Sex klubbar i Premier League rapporteras vara ute efter Manchester Citys James Milner. 26 miljoner punds värvningen från Aston Villa ser därmed ut att få ny klubb i sommar. Det rapporterar Daily Mirror.

2 kommentarer:

Markus sa...

Vill bara slinka in att James Milner spelar i Man City och inte i Man Utd :)

Langham sa...

Klart att jag vet det.Fel på tangenterna ;-)