TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 28 maj 2008

Lillördags bladder!

Lillördag idag. Veckans skitigaste dagar har gudskelov passerat. Ser ut att bli en bra dag detta. Playa De Ringön skimmrar i solen. Drop-In på Lundby Sjukhus igår. Väntetid i en timma trots remiss. I ett instängt väntrum utan AC och med en mängd hypokondriker satt jag och höll på att somna. Väl inne på röntgen tog det inte lång tid. Inget brutet och inget var sprucket. Med andra ord en muskelskada med stort M.
Hällde i mig en Gin & Tonic framför Tyskland-Vitryssland på Viasat 2. Gästerna kvitterade i slutminuten och 2-2 blev ett resultat som gav en slant på Oddset. Skall Fritz gå långt i EM bör man hyvla upp sig ett par skivor.
Idag är det England-USA. I brist på bröd får man käka limpa. Hade gärna sett ett Storbrittanien mästerkap istället. Inget utav öländerna är med i EM. England, Wales, Skottland, Nordirland och Irland hade varit något lite extra i en egen turnering. Får väl istället mixa ihop dem på FIFA 08.

Lost avsnitt 11 skall granskas idag. Schizad serie som man inte hade fattat ett dugg utav ifall man inte hade följt den från första början. Jag är såld på serien lika mycket som på Prison Break. För att ge er som ej har följt det från början en introduktion kan jag säga följande; Ön är egentligen Kamratgården."The Others" är vanliga mainstream blåvittare medan monstret är en sammansatt blandning av Lasse Kronér, Leif Loket Olsson och två ton go och glad pyttipanna.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer: