TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 28 maj 2008

Lite mer skvaller från England!

Daily Mail rapporterar att Manchester United är intresserade av att värva Citys mittback Micah Richards. Skulle detta vara på riktigt hade behovet av livvakter för denna yngling varit jämförbart med Sol Campbell då han lämnade Tottenham för ärkerivalen Arsenal.
Sådant är förbjudet. Oskriven lag. Man lämnar inte en klubb för att gå till rivalen.
Det finns mer i denna värld än pengar. Hjärta och lojalitet är en utav dessa saker.
Vissa människor har dock inte lättat på skygglapparna för att inse detta.

Även i London är spelare med på att signa för derbyrivalerna.
Då Tottenham med stor sannolikhet kommer att förlora stjärnan Berbatov så blickar man mot hamnkvarteren i East End.
West Ham anfallaren Dean Ashton är superhet för Hotspurs.
Enligt Daily Mail så skall Spurs vara redo att lägga ett bud på £ 15 miljoner för att få West Ham anfallaren.

Arsenal kan vara på väg att slå på stort. Arsene Wenger skall ha 500 miljoner att köpa spelare för enligt Expressen. 200 utav dessa skall man vara redo att lägga på Milans franska talang Yoann Gourcuff 21 år.
Den 22-åriga australiensiska mittfältaren Mark Milligan från Sydney FC är en annan supertalang som Arsenal är ute efter skriver Daily Mail.

Vidare så ryktas det att Arsene Wenger är på väg till Barcelona. Wenger själv har under de senaste åren varit föremål för diverse rykten men hela tiden har han valt att vara Arsenal trogen. Trots att det säkert skulle vara frestande med ett erbjudande från Barcelona så tror de flesta att han kommer vara i Arsenal många år framöver.

Allt började så bra för Rade Prica i Sunderland men efter den inledande matchen har det inte blivit till mycket att glädja sig åt. Svensken har inte fått mycket speltid och när han väl kommit in har det inte varit övertygande. Det kan leda till att Sunderland och Roy Keane bestämmer sig för att sälja honom under sommaren. Detta skulle kunna vara något för GAIS. En spelare som reas ut och förhoppningsvis får hemlängtan. Eftersom hans förra svenska klubb, Helsingborg ,redan har sin kvot med anfallare och Rade enligt rykten både har släkt och vänner i Göteborg, så finns ju chansen. I Allsvenskan hade han briljerat.

Inga kommentarer: