TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 29 juni 2010

Cardiff avbokar Malaysia-turné

The Championship
Cardiff City ordnade i våras upp en sargad ekonomi efter att ett malaysiskt konsortium investerat sex miljoner pund i klubben. Som tack för hjälpen tackade klubben då ja till en träningsturnering i Kuala Lumpur, Malaysia och med en match mot det malaysiska landslaget.
Idag, nyss hemkomna från ett träningsläger i Portugal, så ångrar sig manager Dave Jones att han tackade ja så tidigt. Schemat under sommaren är fullspäckat som det är ändå och klubben mår bäst av att ladda upp inför säsongen hemma i Wales. Hemmamatcher mot Notts County, spanska La Coruna och en bortamatch mot Bath City står på träningsmatchmenyn.
Dave Jones avbokade därför vänligen men bestämt sommarens planerade Asien-turné men lovade malajerna och klubbens supportrar att man gör Malaysia-turnén nästa säsong. Verkligen vågat vill TLC mena på. På ett sätt är klubben skyldiga det malaysiska konsortiumet en tjänst efter att dessa hjälpt dem ur en ekonomisk kris, samtidigt som man skulle kunna ta sig in på den asiatiska marknaden på ett smidigt sätt och på så sätt höja sitt marknadsvärde. För vem säger att malajerna är kvar i klubben nästa sommar?

Inga kommentarer: