TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 19 juni 2010

Moses är tillbaka

Blue Square Premier
Kettering har fått den förstärkning som klubben behöver. En pålitlig och farlig målgörande anfallare. Moses Ashikodi. Känns namnet bekant? Jodå, Ashikodi spelade med Kettering förr förra säsongen innan han värvades till Ebbsfleet. Hos The Fleet gjorde han 19 mål på 32 matcher. Då Ebbsfleet rasade ur BSP i våras så kände 22-årige Ashikodi för att följa med ner i seriesystemet. Istället skrev han på för sin gamla klubb Kettering. Ett kärt återseende för en spelare som trots sin låga ålder ändå är en veteran med många meriter.
Ashikodi blev Millwalls yngste spelaren då han som 15 år och 240 dagar gjorde ligadebut för Bermondseyklubben. Han fortsatte senare att spela för West Ham, Glasgow Rangers, Watford, och Shrewsbury Town för att sedan lånas ut till klubbar som Gillingham, Bradford, Swindon, och Hereford.
Ashikodi är stor och stark och den explosiva målskytt som de flesta klubbarna vill ha. Kettering är överlyckliga över att ha fått tillbaka spelaren som skall bli den som uppfyller klubbens drömmar om spel i Football League inom en snar framtid.

Inga kommentarer: