TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 21 juni 2010

Duon som är för bra för Shrewsbury

League Two
Shrewsbury Town ser ut att gå miste om försvararen Kelvin Langmead och klubbens kanadensiske mittfältsstjärna Terry Dunfield. Langmead, 25 år, har varit i klubben sedan 2004 och där gjort 227 matcher men anser sig nu vara för bra för fjärde divisionen. Han vill testa på en ny utmaning och då han han på senare tid lyckats flörta in sig hos League One-klubben Peterborough.
Dunfield, 28 år, född och uppvuxen i Vancouver inledde karriären i Manchester City och har spelat en säsong i Shrewsbury. Landslagsdebuten kom sent, i maj mot Venezuela och nu tycker förbundskaptenen Stephen Hart att Dunfield bör byta klubb för att kunna behålla landslagsplatsen. League Two-tempot är inte tillräckligt för trinidadiern Harte och vill hellre se mittfältaren Dunfield högre upp i det engelska seriesystemet eller i någon annan liga.
Dunfield har själv uttryckt sig i liknande ordalag till Shrewsburys styrelse och som det ser ut nu så finns det ingen framtid tillsammans för de bägge parterna. Någon ny klubbadress för Dunfield är dock inte klar i nuläget.

Inga kommentarer: