TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 27 juni 2010

Männen som förstörde VM

På bilden ovanför har ni bilden av männen som förstörde ett världsmästerskap i fotboll. Män, eller det är nog fel ord, rättare sagt amöbor som inte bör åka till de brittiska öarna ifall de är rädda om sina liv. Vi tar det från början.
Jorge Luis Larrionda Pietrafesa och hans assisterande domare Mauricio Espinosa gjorde som många av sina kollegor. Satte sig själva i centrum på ett sätt som är förbjudet på absoluta toppnivå.
Man valde att inte se verkligheten.
Det uruguayanska domarteamet förstörde Englands chanser till avancemang och dödade därmed på riktigt ett annars så dött världsmästerskap.
Frank Lampards kvittering till 2-2 i första halvlek sågs av miljoner människor. Hade det funnits optiker i Uruguay så hade även domarteamet sett detta. Nu måste FIFA göra något åt saken. Har en sport som hockey målkameror så skall även fotboll ha det. Är domarna värdelösa så skall spelare och publik kompenseras för det. Australien har fått känna på det tidigare under turneringen. Idag fick stolta England göra det. Katastrof.
Psykologiskt sett så dog matchen där. Tyskland kunde manövrera ut den engelska besvikelsen och vinna med 4-1. VM för England är över. VM över lag är över. Det var det då de första afrikanska tutorna ljöd i början av juni. Åt helvete med alltihop!

Inga kommentarer: